Felhívás - Kápolnapusztai Bivalyrezervátum Bemutatóhely üzemeltetésére

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. (X.4.) Korm.r. vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság Ajánlatkérő - 8229 Csopak, Kossuth utca 16. - az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007.(X.4.) Kormányrendelet vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet a Magyar Állam tulajdonában és az Ajánlatkérő vagyonkezelésében lévő

védett, zalakomári 0180/9 a) alrészleten lévő Kápolnapusztai Bivalyrezervátum (bemutató- és fogadó épület, valamint a zalakomári 0188 hrsz-ú ingatlanon lévő épületek, építmények), kezelésére, üzemeltetésére, az állatok tartására, gondozására, és az egyéb üzemeltetési feladatok ellátására.

Pályázat azonosító: 1354/2020/BfNPI.

Ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, továbbá hogy a nyertes visszalépése esetén a pályázat soron következő helyezettjével kössön szerződést.

Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy a jelen pályázati eljárásban pályázóként jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli szervezet, valamint az a természetes személy vehet részt, aki egyéni vállalkozó.

A pályázat hivatalos nyelve: magyar.

A pályázati ajánlatok benyújtásának határideje (ajánlattételi határidő):

2020. november 17. (kedd), 16,00 óráig beérkezőleg.

Részletes pályázati ismertető a Letöltések cím alatt letölthető.

Közzététel napja: 2020. október 16.

Scroll to top