Magyar Nemzeti Parkok Hete - Bütykölde a Levendula Házban

Szeptember 19-én (szombat) a Látogatóközpontba megváltott belépőjeggyel térítésmentes kézműves-foglalkozáson vehetnek részt! A Magyar Nemzeti Parkok Hete keretében meghirdetésre kerülő programra előzetes jelentkezés nem szükséges.

* * *

Kedves Látogatóink!

Az Önök és munkatársaink biztonsága érdekében, kérjük vegyék figyelembe az alábbiakat:

- A BEMUTATÓHELYEN AZ EGYIDEJŰ MAXIMÁLIS LÉTSZÁM: 45 FŐ.

- A PROGRAMOKON MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT.

- A BEMUTATÓHELYEN MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ.

- EGYMÁSTÓL 1-1,5 MÉTERES TÁVOLSÁGOT KÉRÜNK TARTANI.

- A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Javasoljuk, hogy a program előtt érdeklődjön honlapunkon, illetve a megadott elérhetőségeken!

Köszönjük megértésüket.

* * *

Zsákmese című matricás foglalkoztató füzet segítségével nyomhatározó készül a nap során. Vágunk, lyukasztunk, ragasztunk és már el is készül a kirándulások alkalmával használható NYOMOZÓ! A foglalkoztató füzet és a határozó elvihető.

A program a Magyar Nemzeti Parkok Hete alkalmából – a belépőjegyet váltóknak, valamint legalább 3 gyermekkel érkezőknek ingyenes.

„Magyarország ősszel is vár!”

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park speciális őszi ajánlattal várja vendégeit a tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontban 2020. szeptember 9. és október 15. között.

- Hétvégi tea - A kampány ideje alatt minden hétvégi napon, aki magával hozza a saját bögréjét és jegyet vált a kiállításra, vendégünk egy forró, mézes levendula teára!- A családi belépőjegyet váltók a kampány teljes ideje alatt meglepetés-ajándékot kapnak.

Tihanyban, a Belső-tó keleti felén várja látogatóit a Levendula Ház Látogatóközpont. Az interaktív kiállítás a félsziget múltjáról és jelenéről, mozi terem a "Levendula az élet illata" című 28 perces gyönyörű filmmel, a levendula bolt és teázó, a kert kellemes 2 órás időtöltést kínál.

TALÁLKOZÁSI HELY GOOGLE TÉRKÉPE

Információ:
Vers Réka oktatási munkatárs
+36303827243
E-mail: versreka kukac bfnp pont hu

Scroll to top