Felhívás - Kis-Balaton Látogatóközpont határozott idejű üzemeltetésére

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. (X.4.) Korm.r. vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság Ajánlatkérő - 8229 Csopak, Kossuth utca 16. - az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007.(X.4.) Kormányrendelet vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet

a Magyar Állam tulajdonában és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság vagyonkezelésében álló védett, Keszthely-Fenékpuszta, 0401/2 hrsz-ú ingatlanon lévő Kis-Balaton Látogatóközpont határozott idejű üzemeltetésére, valamint a Látogatóközpontban és a védett és NATURA 2000-es Keszthely 0374/11 hrsz-ú, Diás-szigeten álló „Fekete István Emlékhely”-en nyújtandó szolgáltatások végzésére
Pályázat azonosító: 1202/2020/BfNPI.

Ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, továbbá hogy a nyertes visszalépése esetén a pályázat soron következő helyezettjével kössön szerződést.

Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy a jelen pályázati eljárásban pályázóként jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli szervezet, valamint az a természetes személy vehet részt, aki egyéni vállalkozó.

A pályázat hivatalos nyelve: magyar.

A pályázati ajánlatok benyújtásának határideje (ajánlattételi határidő):

2020. augusztus 14. (péntek), 13,00 óráig beérkezőleg.

Részletes pályázati ismertető a Letöltések cím alatt letölthető.

Közzététel napja: 2020. július 06.

Ugrás a tetejére