Varázslatos Magyarország - kisfilm 10 év fotóiból és videóiból

Varázslatos tájak, égbenyúló fák, az állatok rejtett életének békés és feszültségtől izzó pillanatai, művészi ábrázolások egy szabad szemmel láthatatlan világról…

A Varázslatos Magyarország fotópályázata tíz éve arra biztatja az embereket, hogy menjenek ki a szabadba, örökítsék meg a természet ezer arcát, és fotóikon keresztül mutassák be nemzeti parkjaink élővilágát. (https://varazslatosmagyarorszag.hu)

A VM hírportálja (https://vm-magazin.hu) naponta számol be a természetvédelem legaktuálisabb eseményeiről, nyomtatott magazinja (https://vm-magazin.hu/magazin) pedig negyedévente juttattja el a varázslatos fotókkal illusztrált szakértői cikkeket a háztartásokba.

A „Ma egy fészek, holnap az óceán!” természetvédelmi sorozatában országunk nemzeti parkjait bebarangolva önkénteseivel segíti a helyi növény- és állatvilág életének egyensúlyát, a Fajbook fajmeghatározó versenyével (https://fajbook.hu) pedig játékosan mutatja be országunk élővilágát.

Ez a Varázslatos Magyarország világa.

A filmben bemutatott álló- és mozgóképek a Varázslatos Magyarország pályázóinak és munkatársainak alkotásai.
Videórészletek: Daróczi Csaba, Kalmár Lajos Gábor, Koncz-Bisztricz Tamás, Nagy Gábor, Szabó Gábor, Szilágyi Attila, Terhes Árpád

Forrás: Varázslatos Magyarország

A 3 perces kisfilm megtekinthető az alábbi képre, vagy IDE kattintva.


Ugrás a tetejére