Nekünk írták túrázóink

Szentgáli-kőlik

Bernadett (tanárnő) írta Veszprémből

A lányok - velem együtt - egész úton hazafelé az élményeikről csacsogtak, nagyon jó volt őket hallgatni és látni, hogy micsoda élménnyel gazdagodtak, természetesen beleértve engem is:-) Munkátokhoz további sok sikert kívánok! Remélem, hogy a jövőben a segítségetekkel még több diáknak tudok majd ennyi sok, szép és izgalmas élményt nyújtani!
 
Krisztina írta Szombathelyről:

Ezúton szeretném megköszönni a szombathelyi 11 fő nevében a szeptember 5-i túravezetést. Mindannyan remekül éreztük magunkat! Jó érzés volt látni vezetőnk, József (Tóth József túravezető - a szerk.) lelkesedését, a barlangkutatásért való elkötelezettségét. Köszönjük neki a részletes bemutatást, a türelmet és a segítséget a barlang felfedezésében. Maradandó élményekkel gazdagodtunk. Terveink szerint barátainkkal újbóli látogatást teszünk Önöknél. Sok sikert és kitartást kívánunk további munkájukhoz, a bemutató terem kialakításához!

Egy budapesti család leveléből:

Köszönjük, hogy az augusztus 16-i extrém túrán részt vehettünk. Sokunknak ez volt élete első barlangtúrája, amelyet a túravezető igazán izgalmassá és érdekessé tett. A barlang sok apró részletét megismerhettük, és a barlangról is igen részletes információt kaptunk. Igazán jó választásnak bizonyult az extrém túra, ahol mindenki kedve szerint kipróbálhatta a különböző nehézségű, félreeső hasadékokat, átjárókat.

Egy budapesti család leveléből:

Ez volt az első ilyen túránk, mely után felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük a kedvességet, a kitűnő vezetést. Külön köszönetet érdemel, hogy (Tóth József túravezető - a szerk.) ilyen segítőkész volt a barlangban való közlekedésnél. Tiszteletreméltó, hogy nemcsak a barlangot, de még a környéket is kitűnően, részletesen bemutatta, illetve a fontosabb látnivalókat, amit talán magunktól alig vettünk volna észre, külön felhívta a figyelmet.
Reméljük, sokak kedvet kapnak ehhez hasonló kalandozásokhoz, és sokan meglátogatják a barlangot. Munkájához sok sikert és kitartást kívánunk!

Gábor leveléből:

Szombaton emlékezetes délutánt töltöttünk a Szentgáli-kőlik barlangban. Már a szervezési feladatok (telefonos időpont egyeztetés, beöltözés, előzetes tájékoztató) is gördülékenyen folytak. A barlangtúra mindhármunknak nagy élmény volt. Érdekes volt a környék bemutatása, a barlang keletkezésének, megtalálásának, feltárásának körülményei pontos, élményszerű elmesélése. A barlang önmagában is csodálatos, de így, hogy az érdekességekre folyamatosan felhívta a figyelmet, még izgalmasabb volt. Külön köszönöm a türelmes és a szakszerű segítséget a barlangban való „közlekedésben”. Így a huszonéves fiatalok és a már nem huszonéves édesapjuk egyaránt megtalálták a képességeiknek megfelelő izgalmas, de még végrehajtható útvonalakat. Köszönjük, további sikereket kívánunk! Szurkolunk, hogy sikerrel járjanak a barlang további részeinek feltárásában.

Krisztina írta egy alap túra után:

Ezúton szeretném megköszönni csapatunk nevében a tegnapi túrát. A bázison való barátságos fogadtatásunk és az élményekkel teli túra sokáig emlékezetes marad mindannyiunk számára. Túravezetőnk, Attila sok fontos információval látott el minket régészetből, geológiából; támogatott, bíztatott minket, és az egész túra alatt teljes biztonságban éreztük magunkat mellette.
Még egyszer köszönöm, és további sok sikert kívánok a munkájukhoz!

Levél a Horváth családtól:

Kedves Tóth József Túravezető Úr!
Nagyon szépen köszönjük a péntek délutánt, hatalmas élmény volt mindannyiunknak! Lenyűgözött a lelkesedése, a kedvessége, az ismeretei, igazán különlegesre sikeredett így az Ön közbenjárásával a névnapi meglepetés!!! Persze a barlang sem volt akármilyen :) Nagy élmény volt mindannyiunknak az a nap, és biztos hogy visszamegyünk még oda! Sőt, visszük a barátainkat is!!
További lelkes túrázást kivánunk!

 

Ugrás a tetejére