Magyar Nemzeti Parkok Hétvégéje Balatonfüreden 2023-05_26-29

  • A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság sátra
  • Forgatag a 2022. évi rendezvényen
  • Természetismereti játék a BfNPI standjánál
  • Nyereményjáték az Agrárminisztérium standjánál
  • Kézműves stand a 2022. évi rendezvényen
  • A hangulatos Tagore sétány
  • Őstermelői stand a 2022. évi rendezvényen

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2023 rendezvény keretében május 29. és június 4. között változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény nyitóhétvégéjének május 26–29-én (péntek–hétfő) a balatonfüredi Tagore sétány ad otthont, kapcsolódva a Balatoni Hal- és Borünnep programjaihoz.

A balatonfüredi Tagore sétányon mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Parkok: a „zöldforgatagban” átfogó képet kapnak látogatóink hazánk természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, bekapcsolódhatnak a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsó sorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.

Rendezvényünkön az ország minden tájáról érkeznek termelők, hogy különleges termékeiket kóstoltassák, bemutassák, vásárlásra kínálják.

A folytatásban, május 29. és június 4. között valamennyi nemzeti parkunkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron. A Magyar Nemzeti Parkok színesen összeállított ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak.

Forrás: Magyar Nemzeti Parkok honlapja

Helyszín GOOGLE TÉRKÉPEN

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2023 "Értékek és élmények nyomában" rendezvény keretében (május 29. és június 4. között) a Balaton-felvidéki Nemzeti Park is számos kedvezményt, valamint programot kínál az érdeklődőknek. ld. Kapcsolódó

2023. május 26-án pénteken 9.30 órakor Nemzeti parki megnyitó a Nagyszínpadon

A gyermeknapi eseményeket is tartalmazó RÉSZLETES PROGRAM elérhető IDE kattintva.

Ugrás a tetejére