Felhívások

2018. április 12.

A 2018. évi Fenntarthatósági Témahét pályázatai

Szíves figyelmükbe ajánljuk a 2018. évi Fenntarthatósági Témahét pályázatait az általános iskolák alsó és felső tagozatos tanulói számára.
2018. január 12.

Felhívás - Hegyestű Geológiai Bemutatóhely üzemeltetésére

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007.(X.4.) Kormányrendelet vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet.
2017. december 20.

Ökoturisztikai referens - álláshirdetés

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság (BfNPI) az ökoturisztikai referens munkakör betöltésére állást hirdet.
2017. július 13.

Kisfilm pályázat amatőrök részére

"A természet élménye a 20 éves Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban" címmel amatőr filmkészítő pályázatot hirdet a 20 éves születésnapját ünneplő Balaton-felvidéki Nemzeti Park.
2017. június 2.

"Pelék, versek, képek" vers illusztráció pályázat

A Földművelésügyi Minisztérium Természetmegőrzési Főosztály által működtetett Vadonleső Program és a tíz hazai nemzetipark igazgatóság 2017. AZ ÉV EMLŐSE: a mogyorós pele alkalmából „Pelék, versek, képek” címmel pele-vers illusztrációs pályázatot hirdet.
2017. április 12.

Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegy pályázata

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság védjegyet kíván adományozni azoknak a jellegzetes helyi boroknak, amelyek a nemzeti park igazgatóság működési területén készülnek és előállításuk a természettel összhangban történik.
2017. március 28.

„Ifjú Kócsagőrök” -et keres a Természetvédelmi Őrszolgálat!

2017-ben immár 5. alkalommal kerül meghirdetésre az Ifjú Kócsagőr program, melynek célja a természetvédelmi tevékenységek bemutatása, népszerűsítése.
2017. március 23.

Rajzpályázat - A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban jártam

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság rajzpályázatot hirdet 20. évfordulója alkalmából. Olyan rajzokat várunk, amelyeken legkedvesebb élményeitek elevenednek meg.
2017. január 12.

"Ha szereted, öntsd formába őket!"

A Berni Egyezmény Titkárságának a biológiai sokféleség megőrzését szolgáló új, "kreatív kampánya" a természetben jelentős károkat okozó inváziós fajokra kívánja felhívni a figyelmet a róluk készülő alkotások révén.
2017. január 5.

Együttműködés a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal a határvadász-toborzásban

A Kormány 2016 augusztusában döntött a Készenléti Rendőrség határvadász bevetési osztályainak 3000 fővel történő megerősítéséről. Az Országos Rendőr-főkapitányság a létszámfeltöltés érdekében országos toborzó akciót szervezett.