Még több helyen vehető igénybe a West of Balaton kedvezmény

Az árengedményes helyekhez a Hévízi Tófürdő és a tavaly megnyílt Kis-Balaton Látogatóközpont is csatlakozott.

A Keszthely TV tudósítása szerint:

További két hellyel bővült a West of Balaton 20% kedvezménnyel látogatható attrakcióinak köre. Az együttműködést pénteken délelőtt írták alá a nyugat-balatoni régió legfontosabb turisztikai vezetői Hévízen.

A videó megtekinthető IDE vagy az alábbi képre kattintva:


A ZAOL.hu is beszámolt az eseményről:

Továbbra is „Együtt a Nyugat-Balaton legjobbjai”, sőt, idén bővült a regionális együttműködés. A kulturális és turisztikai attrakciók, szolgáltatók egymást is ajánlva, 20 százalékos kedvezményt biztosítanak látogatóiknak, a közös fellépéstől pedig azt remélik, hogy a Keszthelytől Zalakarosig terjedő térség még vonzóbb lesz a turisták számára, és tovább gyarapodhat a már így is évi kétmilliós vendégszám. A West of Balaton márkanevű hálózathoz most a hévízi Tófürdő és a Kis-Balaton Látogatóközpont csatlakozott, és kezdett a korábbi tagokkal közösen forgalomélénkítő kampányt.

Puskás Zoltán, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság (BfNPI) igazgatója tájékoztatott: 15 bemutatóhelyükön évente 400-450 ezer látogató fordul meg, a hálózatban a Kis-Balaton Látogatóközponttal, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátummal és a Vörsi Tájházzal vesznek részt. Szerinte „nem egyedül kell megváltani a világot”, s ha egy-egy helyszínért nem is indulna el valaki az ország másik részéről, a közös kínálat vonzó lehet.

A teljes cikk elérhető IDE kattintva.

A kedvezmény kommunikálására és vizuális megjelenítésére együtt alkották meg a résztvevők a West of Balaton márkát, és azt az egész éves kedvezményt, amelyet a régióba kirándulók élvezhetnek.

A márka kommunikációjára és a vendégekkel való megismertetésére a partnerek a Balaton legnépszerűbb turisztikai magazinját, a CsodalatosBalaton.hu portált választották: a Magyar Turizmus Média létrehozott egy speciális aloldalt a Csodalatosbalaton.hu/westofbalaton címen.

A csodalatosbalaton.hu cikke elérhető IDE kattintva.

Forrás: Keszthely TV, ZAOL.hu, csodalatosbalaton.hu

A BFNPI West of Balaton bemutatóhelyeit ld. a Kapcsolódó cím alatt.

Ugrás a tetejére