Felhívás - Kotsy-vízimalom határozott idejű üzemeltetésére

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. (X.4.) Korm.r. vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet.


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság Ajánlatkérő - 8229 Csopak, Kossuth utca 16. - az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007.(X.4.) Kormányrendelet vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet

a Magyar Állam tulajdonában és az Ajánlatkérő vagyonkezelésében lévő zalaszántói 218 hrsz-ú, természetben a Zalaszántó, Ádám utca 2. szám alatti "Kotsy-vízimalom bemutatóhely" határozott idejű üzemeltetésére. Pályázat azonosító: 734/2021/BfNPI.

Ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, továbbá hogy a nyertes visszalépése esetén a pályázat soron következő helyezettjével kössön szerződést.
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy a jelen pályázati eljárásban pályázóként jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli szervezet, valamint az a természetes személy vehet részt, aki egyéni vállalkozó.

A pályázat hivatalos nyelve: magyar.

A pályázati ajánlatok benyújtásának határideje (ajánlattételi határidő):
2021. április 08. (csütörtök), 16,00 óráig beérkezőleg.

Részletes pályázati ismertető a Letöltések cím alatt letölthető.

Közzététel napja: 2021. március 08.

Ugrás a tetejére