Felhívás – Lóczy-barlang Látogatóközpont határozott idejű üzemeltetésére

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. (X.4.) Korm.r. vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság Ajánlatkérő - 8229 Csopak, Kossuth utca 16. - az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007.(X.4.) Kormányrendelet vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet a Magyar Állam tulajdonában és az Ajánlatkérő vagyonkezelésében lévő balatonfüredi 2376/2 hrsz-ú „Lóczy-barlang Látogatóközpont” határozott idejű üzemeltetésére. Pályázat azonosító: 2401/2021/BfNPI.

Ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, továbbá hogy a nyertes visszalépése esetén a pályázat soron következő helyezettjével kössön szerződést. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy a jelen pályázati eljárásban pályázóként jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli szervezet, valamint az a természetes személy vehet részt, aki egyéni vállalkozó. A pályázat hivatalos nyelve: magyar.
A pályázati ajánlatok benyújtásának határideje (ajánlattételi határidő): 2021. június 14. (hétfő), 11.00 óráig beérkezőleg.

Részletes pályázati ismertető a Letöltések cím alatt letölthető.
Közzététel napja: 2021. május 13.

Ugrás a tetejére