Tihany-Sajkod - Erdei Iskola - szálláshely

 • Tihany szálláshely - erdei iskola
 • Tihany szálláshely - erdei iskola
 • Tihany szállás - erdei iskola
 • Tihany szállás - erdei iskola, nagyterem
 • Tihany - erdei iskola - játékok
 • Tihany szállás - erdei iskola, előtér
 • Tihany szállás - erdei iskola - asztal és pad garnitúrák
 • Tihany szállás - erdei iskola, földszinti szoba
 • Tihany szállás - erdei iskola, földszinti szoba
 • Tihany szállás - erdei iskola, földszinti szoba
 • Tihany szállás - erdei iskola, földszinti fürdőszoba
 • Tihany szállás - erdei iskola, konyha
 • Tihany szállás - erdei iskola, konyha
 • Tihany szállás - erdei iskola, közösségi tér
 • Tihany szállás - erdei iskola, tetőtéri fürdőszoba
 • Tetoter_mosdo_WC_2.JPG
 • Tihany szállás - erdei iskola, tetőtér
 • Tihany szállás - erdei iskola, tetőtér
 • Tihany - erdei iskola útvonal

Tihanyi Levendula Erdei Iskola Szálláshely

A Tihanyi Levendula Erdei Iskola a „Környezeti nevelést szolgáló szálláshely". Elsődleges és mindenkori célja a hozzájuk érkező csoportok természet iránti érzékenyítése. Speciális szolgáltatása, hogy a szállóvendégek környezettudatosságát és a természet iránti elköteleződését elősegítse, megerősítse. Ennek értelmében a szállást foglaló csoportok környezeti nevelési szolgáltatást is kapnak.

Az épület kizárólag egészében bérelhető.

További információ az Erdei Iskola programról.


Szálláshely

A kulcsos ház 37 fő részére biztosít pihenést. Az épület tetőtérében 26 fő tud megszállni, a tisztálkodáshoz 2 fürdőszoba biztosított. A földszinten 3 szobában (5 - 4 - 2) 11 fő elszállásolására van lehetőség, amelyhez külön fürdőszobák tartoznak.

A szálláshelyre hálózsákot, lepedőt, papucsot, igény szerint kispárnát szükséges hozni és minimum két éjszakára vehető igénybe.

A lenti közös helyiség, a szálláshely létszámának megfelelő, felszerelt konyha, az udvaron a tűzrakó hely a vendégek kényelmét szolgálja. A Lóczy-gejzír ösvény mentén lévő erdei iskola épület kiváló pihenési, kirándulási lehetőséget biztosít iskolai csoportoknak, baráti és rokoni társaságoknak.


Szállásdíj

Erdei iskola programot igénylő: 2 900 Ft/fő/éj + IFA

Erdei iskola programot igénylő csoport min. házhasználati díja: 72 500 Ft/éj + IFA

Az erdei iskolai csoportok esetében két fő kísérő pedagógus szállásdíja térítésmentes, amennyiben a létszám min. 27 fő.

Az erdei iskola program: a környezeti nevelési cél érdekében egymáshoz rendelt modulok kapcsolódó egysége, időtartama minimum 16, maximum 38 tanórának megfelelő időtartam.

A Tihanyi Levendula Erdei Iskola minimális erdei iskolai programja: a Levendula Ház Látogatóközpont megtekintése, 2 Barangoló szakvezetés, Natura 2000 modul, kézműves foglalkozás

Erdei iskola programot nem igénylő: 3 700 Ft/fő/éj + IFA

Erdei iskola programot nem igénylő csoport min. házhasználati díja: 92 500 Ft/éj + IFA

Idegenforgalmi adó (IFA): 530 Ft/fő/éjszaka, 18 év alatti vendégeknek nem kell megfizetni

A nem erdei iskola programban résztvevők Tihanyi Levendula Erdei Iskola szállás igénybevételekor jogosulttá válnak a Levendula Ház Látogatóközpont térítésmentes megtekintésére. 5 éjszakás foglalás esetén egy térítésmentes szakvezetés keretében fedezhetik fel a terület természeti értékeit.

A vendéget látogató "vendég" díja: 1 000 Ft/fő/nap

A lefoglalt, de igénybe nem vett éjszaka díja: 25 000 Ft/éj.

A diákcsoportot kísérő pedagógusoknak az IFA mentesség érdekében az intézményükből kiküldetési rendelvényt kell hozni, amelyen az iskola igazgatója igazolja, hogy a nevezett pedagógusok az intézmény dolgozói és munkavégzés végett tartózkodnak a Tihanyi-félszigeten. A kiküldetési rendelvény hiányában az IFA számlázásra kerül. ("Letöltések")Kerékpár kölcsönzési lehetőség

Az erdei iskola vendégei részére kerékpár kölcsönözhető. A rendelkezésre álló kerékpárok száma: 24 db. A kölcsönzési feltételekről a "Letöltések" címszó alatt található részletes útmutató.


SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

A szálláshely egyéni vendégeket nem fogad!

Bejelentkezés:
Telefon: +36303827243 | E-mail: versreka kukac gmail pont com


Elérhetőség, megközelítés:

Tihanyi Levendula Erdei Iskola

Tihany, Sajkod


Teljes képernyős nézet megtekintése

GPS: 46.900004, 17.865582

GOOGLE TÉRKÉP

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szálláshelye, a Tihanyi-félsziget nyugati felén, az erdőben található. A ház személygépkocsival, 20 fős kisbusszal kizárólag Sajkod felől, műúton közelíthető meg. (Jocibusz személyszállítás, telefonszám: +36705579770, email: jocibusz kukac gmail pont com)

Gyalogosan Tihanyból a temetővel szemben lévő Kiserdőtelepi utcán kell kijönni az Apátsági pincéig műúton, majd egyenesen tovább a földúton az út ívét követve 2 km a távolság az erdei iskoláig. Lásd a térképen!

A csomagok szállítását az Igazgatóság 300 Ft/fő/alkalom áron vállalja az erdei iskolához az érkezési helyszíntől (Balatonfüred, Tihany, Aszófő).


Tisztelt Látogatóink, Vendégeink!

Értesítjük látogatóinkat, hogy az ötmillió-ötszázezredik COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás első dózisa beadásának napját követő naptól, azaz 2021. július 3. napjától, „A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának hatodik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról” szóló 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet értelmében a szabadidős létesítményekbe, így az Igazgatóság látogató-és bemutatóhelyeire, valamint szálláshelyeire való belépéshez és a szakvezetésekhez nem kell már védettségi igazolvány és ezeken a helyeken sem kötelező már a maszkhasználat, a továbbiakban belátásuk szerint használhatnak maszkot látogatóink, vendégeink.

Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság

Ugrás a tetejére