Ajándékutalványok

Tisztelt Látogatóink!

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság egyes bemutatóhelyeire (ld. Kapcsolódó tartalom ezen az oldalon) ajándékutalványokat vásárolhatnak online.

1. Tapolcai-tavasbarlang ajándékutalvány vásárlás: ENNEK AZ OLDALNAK AZ ALJÁN.

Tapolcai-tavasbarlang ajándékutalvány beváltás: A HELYSZÍNEN, KIZÁRÓLAG ELŐZETES, E-MAILES (tavasbarlang (@) bfnp (.) hu) IDŐPONT-EGYEZETÉST KÖVETŐEN! Figyelem! A vásárlás napján nem beváltható az utalvány! Amennyiben már eldöntötte, mikor szeretné felhasználni az utalványt, kérjük, írjon e-mailt a tavasbarlangban dolgozó munkatársainknak.

2. A Pannon Csillagda ajándékutalvány vásárlás: ENNEK AZ OLDALNAK AZ ALJÁN.

Pannon Csillagda ajándékutalvány beváltás: egyeztetés alapján: a Csillagda munkatársai felveszik a kapcsolatot az utalvány-vásárlókkal.

3. Lóczy-barlang ajándékutalvány vásárlás: a Lóczy-barlang oldalán, IDE kattintva.

Lóczy-barlang ajándékutalvány beváltás: online, az alább részletezett módon.


Az ajándékutalványok nem belépőjegyek, nem lehet velük bemenni a bemutatóhelyekre, hanem úgy működnek, hogy a megajándékozott az ajándékutalvány kuponkódjával (az utalvány QR-kód alatti sorszáma) ingyenesen vásárolhatja meg a konkrét időpontra szóló jegyet.

Az ajándékutalvány csak az ajándékutalvány nevében szereplő belépőjegytípusra váltható be, tehát pl. a Csodabogyós-barlang felnőtt alaptúra - ajándékutalvány csak Csodabogyós-barlang felnőtt alaptúra jegyre váltható be.

Vásárlásonként egy ajándékutalvány használható fel jegytípusonként (vagyis egy gyerek és egy felnőtt jegyre szóló ajándékutalvány beváltható egy menetben, de két felnőtt nem - ha ilyen van, akkor külön-külön kell a felnőtt utalványokat beváltani: egyet kosárba rakni, fizetni az utalvány kódjával és a folyamatot addig ismételni, amíg az összes ajándékutalvány beváltásra nem került).

Az ajándékutalványok és a számla külön-külön e-mailben érkeznek, így akár e-mailben is továbbíthatók az ajándékutalványok a megajándékozottnak.

Vásárlás előtt kérjük, olvassák el az Általános Szerződési Feltételeket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyek, ajándékutalványok nem visszaválthatók!

A 2024. január 31-ig megvásárolt ajándékutalványok érvényességi ideje: 2024. június 30., tehát eddig lehet jegyre váltani, de a beváltott jegy természetesen lehet későbbi időpontra szóló is.

A 2024. február 1-től megvásárolt ajándékutalványok érvényességi ideje: 2024. december 31.

Köszönjük a vásárlást.

Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság

Vásárolja meg jegyét online!

A - Tapolcai-t. felnőtt - ajándékutalvány
3 700 Ft/fő
A -Tapolcai-t. kedvezményes - ajándékutalvány
3 200 Ft/fő
A - Tapolcai-t. (3-14 é.) gyermek - ajándékutalvány
2 700 Ft/fő
A - Tapolcai-t. családi - ajándékutalvány
10 500 Ft/fő
A - Tapolcai-t. kiegészítő gyermek - ajándékutalvány
1 200 Ft/fő
A - Tapolcai-t. fogyatékkal élő - ajándékutalvány
2 700 Ft/fő
A - Pannon Csillagda felnőtt - ajándékutalvány
3 500 Ft/fő
A - Pannon Csillagda kedvezményes nappali - ajándékutalvány
2 800 Ft/fő
A - Pannon Csillagda családi - ajándékutalvány
10 000 Ft/fő
A - Pannon Csillagda esti program - ajándékutalvány
5 000 Ft/fő
Ugrás a tetejére