Levendula Ház Látogatóközpont, Tihany

Interaktív kiállítás a Tihanyi-félsziget kialakulásáról és a levendula-termesztésről, kisfilm a Tihanyi-félszigetről és a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkról, levendula ajándékbolt, teázó, kézműves foglalkoztató, élménykert várja a látogatókat a Belső-tó partján.

„Az év ökoturisztikai látogatóközpontja 2011” díj birtokosa.

A Levendula Ház Látogatóközpont minden korosztály számára élményt nyújtó módon mutatja be a Tihanyi-félsziget múltját és jelenét: a vulkánok egykor dühöngő világát, a később megszelídült táj harmóniáját; a tihanyi emberek és a természet évszázados együttélését, s ennek emblematikus kultúráját: a levendula-termesztést.

A Levendula Ház Látogatóközpont a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság látogatóközpontja, mely egyben a Bakony-Balaton Geopark keleti kapuja és a Tihanyi-félsziget Vulkáni Képződményei Európa Diplomás terület látogatóközpontjának szerepét is betölti.

Elérhetőség, megközelítés

Nyitva tartás

Jegyárak

 

Részletes információ a Levendula Ház saját honlapján: levendulahaz.eu

 Kutyát bevinni a Levendula Házba tilos!

Ez a kiállítóhely és környéke a Balaton-felvidéki Nemzeti Park és a Bakony-Balaton Geopark területén fekszik.

Az Ön véleménye fontos számunkra, mert segítségével és ötleteivel hozzájárul ahhoz, hogy a Levendula Ház Látogatóközpontunk élményben a legjobbat jelentse vendégeinknek. A kérdőív kitöltése 5 percet vesz igénybe. 

Kérdőívünket itt töltheti ki.

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével támogatja munkánkat!

  A Levendula Ház facebook oldala | megtekintés

Póló AKCIÓ a Levendula Ház Látogatóközpontban!


Dokumentumok

Videók