A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság egyes bemutatóhelyeihez és szolgáltatásaihoz biztosítja az előzetes online jegyvásárlási lehetőséget: ld. Kapcsolódó ezen az oldalon.

Egyes bemutatóhelyeknél (pl. Tapolcai-tavasbarlang) a korlátozott befogadási kapacitás, illetve a korlátozott létszámú szakvezetés igénybevétele miatt időpontra szóló jegyek vásárolhatók.

A megrendelhető szakvezetéseknél (pl. Várpalotai Homokbánya) és az overallos barlangtúrák (Csodabogyós-barlang, Szentgáli-kőlik) esetében előzetes időpont-egyeztetés is szükséges.

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) dokumentuma az oldal alján, vagy IDE kattintva elérhető.

Az online jegyvásárláshoz az alábbiakra van szükség: online vásárlásra alkalmas bankkártya (beállított TeleKóddal), mobiltelefon az internetes biztonsági kód (sms-kód) leolvasásához (a bankkártyánál beállított telefonszámmal), a TeleKód (Online Vásárlási Kártyakód), név, e-mail cím, jelszó a bfnp.hu fiókhoz, valamint a számlázási adatok: vevőnév, cím, adószám (ha van).

Kérjük, fizetés előtt ellenőrizzék, hogy a megfelelő időpontra szóló és megfelelő darabszámú jegy került-e a kosarukba! Köszönjük.

Egyes bemutatóhelyeknél online ajándékutalvány vásárlására is lehetőség van, ezek a bemutatóhelyek és az ajándékutalványok beváltásának módja IDE kattintva érhető el.


Ugrás a tetejére