Visit to the Csodabogyós Cave, Balatonederics

Photo: Gábor Sinka

Details

Lóczy Cave, Balatonfüred

Photo: Erika Zsákai

Details

Tapolca Lake Cave – every day

Details

Buffalo Reserve, Kápolnapuszta

Details

News

Fiatalok a természetvédelemben – idén is várják az Ifjú Kócsagőröket a nemzeti parkok

Az Ifjú Kócsagőr Program évről-évre egyre népszerűbb a természet iránt elkötelezett diákok körében. 2023-ban immár 10. alkalommal hirdetjük meg számukra a programot, hogy a természetvédelmi őrök munkáján keresztül ismerhessék meg a hazánkban is egyre sürgetőbb választ igénylő természetvédelmi kihívásokat és lehetőségeket.


Details

A siker kovásza az agráriumban az ágazati szereplők közötti összefogás – március 15-e alkalmából átadásra kerülő állami kitüntetések

Betartjuk a magyar nemzet gerincét adó vidéknek tett ígéreteinket, és soha nem látott fejlesztéseket indítunk be. Az ágazat minden szereplője tudja, „most vagy soha”, mondta Nagy István agrárminiszter az 1848. március 15-e alkalmából rendezett ünnepségen a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.


Details

Felhívás – Letenye állattartó telep és gazdálkodási központ üzemeltetésére 2023

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény, valamint az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007.(X.4.) Kormányrendelet vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet.


Details

Inváziós fajok elleni beavatkozások a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság területén 2022-ben

Az idegenhonos inváziós fajokkal kapcsolatos intézkedések egyre sürgetőbb feladatot jelentenek a természetes életközösségek védelme érdekében, melyben a nemzeti park igazgatóságok, így a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság is aktívan részt vállal.


Details
Scroll to top